Copyright © 2009 by LogicWebDesign.nl" All Rights reserved info@logicwebdesign.nl

Consulten


Met een consult wordt uw huidige gezondheidstoestand bepaald. Dit wordt gedaan middels een pols-, tong-, oog-, nagel- en  gezichtsdiagnose. Ook wordt er een intakeformulier ingevuld dat te vinden is op mijn website onder het kopje ‘Consult online’.

Vastgesteld wordt uw geboorte en huidige constitutie. Het verschil geeft aan hoeveel u uit balans bent. De geboorte constitutie bepaalt welke voedsel u hoort te eten en welke u moet beperken. Daarnaast wordt o.a. gekeken naar de afvalstoffen in uw lichaam, de energiedoorstroming door uw lichaam, uw weerstand, het cholesterolgehalte, het ijzergehalte, de conditie van uw organen (o.a. de lever, milt, nieren) en tenslotte wordt uw bloeddruk gemeten.
Aan de hand van de uitslag wordt er een voedings- en leefstijladvies gegeven. Indien nodig kunnen er Ayurvedische kruiden, massages of andere behandelingsmethoden worden ingezet.

Vanaf twee uur voor het consult mag er niet meer worden gegeten. Wel mag er gedronken worden; thee of water, maar geen koffie.