Algemene Voorwaarden
Copyright © 2009 by LogicWebDesign.nl" All Rights reserved info@logicwebdesign.nl
Consulten worden door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien de cliŽnt ook aanvullend verzekerd is.
Premchand Ayurveda Praktijk voor Natuurgeneeswijze en Ayurveda
Wie ben ik?

Ik ben Soeris Premchand. In 2006 heb ik een 4-jarige HBO opleiding in Ayurveda bij de EISRA (European Institute for Sientific Research on Ayurveda) te Den Haag afgerond. Stage heb ik in India gelopen, in een ziekenhuis verbonden aan de Gujarat Ayurveda Universiteit.
Ik heb een groene achtergrond. Na mijn HBO-studie Tropische Landbouw in Deventer heb ik Tropische Plantenteelt aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen gestudeerd. Ik heb in verschillende landen als onderzoeker gewerkt; in India, Mexico en Suriname. Na terugkomst heb ik de docentenopleiding Biologie aan de Hoge School Rotterdam gedaan. De inspiratie om Ayurveda te studeren kwam van mijn dochter. Zij had meer dan tien jaar eczeem ten gevolge van allergie. Haar hoeveelheid medicijnen van de reguliere arts nam steeds toe. In plaats van beter te worden, werd haar eczeem steeds erger. Ik geloofde in een natuurlijke manier van genezing en ging me toen verdiepen in Ayurveda. Tegen het einde van mijn studie heb ik mijn dochter behandeld en haar eczeem was in zes maanden verdwenen.
V.B.A.G. ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) is mijn beroepsvereniging. En ik sta ingeschreven in het RBNG-register (Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg).

Terug
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Ayurveda
Essebaan 17A / Kamer 238
2908 LJ Capelle a/d IJssel
Tel: 010-7410360 M: 06-16491800
K.v.K. Rotterdam 24430160
Privacy Policy